Πως να κάνετε το καλύτερο deal στα αεροπορικά εισιτήρια

Τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Η δημοφιλής ιστοσελίδα www.travelo.gr χειρίζεται περισσότερα από 1000 αεροπορικά εισιτήρια την ημέρα, κυρίως σε προορισμούς εσωτερικού αλλά και εξωτερικού.

Μελετώντας προσεκτικά τα δεδομένα των κρατήσεων αλλά και τις τιμές σε συνάρτηση με το χρόνο ταξιδίου και τους ταξιδιώτες, αποκαλύπτεται μια πολύ καλή έρευνα που μας δείχνει πότε είναι η καλύτερη ημέρα για να πετάξετε έτσι ώστε να έχετε τη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Εαν αφουγκραστούμε αυτά τα δεδομένα, που ισχύουν για την Ελληνική αγορά, μαζί με την ετήσια έρευνα της KAYAK.com, που είναι ο νο1 προορισμός για αεροπορικά εισιτήρια για τις ξένες αγορές, τότε έχουμε πολύ χρήσιμα ερωτήματα που απαντούν στην ερώτηση: Πως μπορείτε να κλείσετε τη χαμηλότερη δυνατή τιμή στα αεροπορικά εισιτήρια.

Παρά το γεγονός ότι στην ετήσια έρευνα του KAYAK δεν ανακαλύπτουν τα δημογραφικά χαρακτηριστικά των ταξιδιωτών, οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι οι χρήστες τους είναι οι πιο έξυπνοι ταξιδιώτες καθώς χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τους και έτσι βρίσκουν τα καλύτερα deals.

Παρακάτω είναι μια μικρή συνέντευξη του ιδιοκτήτη του aeroporikaeisitiriaa.gr που συμβουλεύει τους χρήστες του, πως να κλείνουν τα φθηνότερα αεροπορικά.

Ερώτηση: Ποιά είναι η καλύτερη συμβουλή που δίνετε στους επισκέπτες σας;

Απάντηση: Πάντα αναφέρουμε στους ταξιδιώτες μας, εαν βρούνε μια καλή τιμή που συμφωνεί με τον προϋπολογισμό τους, να προχωρήσουν αμέσως στη κράτηση. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες και πολλές μεταβλητές που μπορούν να επηρεάσουν τη τιμή, ακόμα και αύριο. Από τη τιμή των καυσίμων μέχρι τέλη αεροδρομίου, αυξημένη ζήτηση,κ.α. Η ιδανική περίοδος για να κάνετε κράτηση είναι 4 με 6 εβδομάδες πριν το ταξίδι. Επίσης, οι χαμηλότερες τιμές για αναχώρηση, θα τις βρείτε συνήθως τις ημέρες Παρασκευή ή Πέμπτη ενώ η καλύτερη ημέρα για να επιστρέψετε είναι συνήθως η Δευτέρα. Αποφύγετε πάση θυσία το ταξίδι σας το Σαββατοκύριακο καθώς τότε είναι οι υψηλότερες τιμές!

Ερώτηση: Ποιά είναι συνήθως τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια;

Απάντηση: Συνήθως τα αεροπορικά εσωτερικού έρχονται πολύ πιο οικονομικά στους ταξιδιώτες, παρά τα αεροπορικά εισιτήρια για το εξωτερικό. Αυτό συμβαίνει καθώς στην Ελλάδα έχουμε τακτά δρομολόγια ενώ οι άγονες γραμμές έχουν μειωθεί σημαντικά. Εαν κάποιος κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για ένα νησί, 1 με 2 μήνες πριν, θα πετύχει καταπληκτικές τιμές!

Ερώτηση: Ποιά ήταν η μεγαλύτερη αναζήτηση για το 2016;

Απάντηση: Πολλά μέρη είχαν την τιμητική τους φέτος. Όμως, ειδικά από προορισμούς εσωτερικού, η Σκόπελος(μέσω αεροπορικών και ακτοπλοϊκών της Σκιάθου) αλλά και η Σαντορίνη, είχαν μαζέψει τις περισσότερες αναζητήσεις από την Ελλάδα. Για προορισμούς εξωτερικού, η Βαρκελώνη, η Μαγιόρκα και η Ιταλία, μαζέψαν τις περισσότερες αναζητήσεις από τους ταξιδιώτες

Ερώτηση: Πως προτείνεται να κλείνουν τα αεροπορικά τους οι πελάτες

Απάντηση: Ο καλύτερος τρόπος για να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια είναι μέσω του ίντερνετ. Πλέον, με την τεχνολογία ένα βήμα παραπέρα, μπορείτε μέσα σε ελάχιστα κλικς να δείτε τις καλύτερες τιμές και να συγκρίνετε δρομολόγια και εταιρείες. Εμείς σαν brokers προτείνουμε την airtickets που συνεργαζόμαστε και προσφέρει αεροπορικά εισητήρια στη καλύτερα τιμή. Τα αεροπορικά air tickets μπορείτε να τα κλείσετε μέσα από την ιστοσελίδα μας, στη καλύτερη τιμή της αγοράς και χωρίς χρεώση προμήθειας!

Ερώτηση: Τελευταία ερώτηση, ποιά προτείνεται ως καλύτερη αεροπορική εταιρεία;

Απάντηση: Όλες οι αεροπορικές εταιρείες είναι πλέον καλές και ασφαλές. Τα στάνταρ έχουν ανέβει και το μόνο που αλλάζει είναι η εξυπηρέτηση προς τους ταξιδιώτες και το επίγειο handling. Ο κάθε επιβάτης επιλέγει αεροπορική ανάλογα τις ανάγκες του και τις ανέσεις που αυτός θέλει να έχει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *